Zbor ”Transavia” Lyon-Tel Aviv: 13 persoane rănite din cauza turbulențelor aeriene

Treisprezece persoane au fost rănite miercuri în timpul unui zbor Lyon-Tel Aviv operat de compania aeriană low-cost ”Transavia”, datorită turbulențelor aeriene.

„După două ore de zbor, au existat turbulențe violente la care nu ne-am așteptat, echipajul nu a avut timp să ne spună să ne așezăm și să ne fixăm centurile. Panica s-a declanșat, oamenii țipau, plângeau, unii chiar se rugau. Cei care nu erau așezați s-au lovit la cap, o femeie gravidă chiar a căzut. A fost stresant, dar răniții au primit în mod rapid îngrijiri, în special din partea unui medic aflat la bord și care a verificat că toată lumea este bine”, a declarat Itai, un pasager israelian.
Cinci ambulanțe au fost trimise la aeroportul israelian Ben Gurion pentru a ajuta răniții, care au fost apoi transportați la spital.
„Pasagerii au fost destul de calmi și cei treisprezece răniți conștienți, leziunile lor fiind cauzate de faptul că s-au lovit de pereții avionului și a căzut în timpul turbulențelor. Unii au fost ușor în stare de șoc. Toți au fost transportați la spitalele Beilinson, Assaf Harofe și Tel Hashomer”, a declarat purtătorul de cuvânt al Maghen David Adom (echivalentul israelian al Crucii Roșii).
Doi medici prezenți în avion le-au oferit primul ajutor și au informat echipele medicale aflate la sol de starea răniților.
În iulie, cinci persoane au fost, de asemenea, ușor rănite într-un zbor al ”Austrian Airlines” către Tel Aviv datorită turbulențelor. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Zbor ”Transavia” Lyon-Tel Aviv: 13 persoane rănite din cauza turbulențelor aeriene"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*