Kobi Marimi va reprezenta Israelul la concursul Eurovision de la Tel Aviv (VIDEO)

Candidatul Kobi Marimi a câștigat marți seara emisiunea israeliană „Rising Star“ și va reprezenta Israelul la concursul Eurovision de la Tel Aviv în luna mai.

Cîntărețul, în vârstă de 27 de ani, a învins alți trei finaliști, Katria Pouch, Rotem Shefi (Shefita) și Maya Buskila, care s-au clasat pe locul al doilea, al treilea și, respectiv, al patrulea, în urma unui vot comun, al publicului și juraților.
Kobi Marimi a obținut un loc în finală grație interpretării melodiilor “Always” de Bon Jovi și “Let it be” de Beatles.

Un comitet profesional al canalului public de radiodifuzare ”Kan”, care organizează evenimentul Eurovision, va alege un cântec pentru el în următoarele două săptămâni, și a declarat într-un comunicat că este sigur că va reuși „să ajungă la nivelul Nettei Barzilai”.
“Lucrăm zi și noapte pentru ca următoarea ediție a Eurovisionului să fie cel mai spectaculos eveniment care a avut loc vreodată în Israel și în istoria competiției și suntem încrezători că, Kobi, ne va aduce o a doua victorie, astfel încât, imediat după încheierea finalei, pe 18 mai, să putem începe să lucrăm la Eurovision pentru anul viitor”, se menționează în comunicatul ”Kan”.
Tel Aviv, care a fost ales oraș-gazdă, l-a felicitat pe Marimi și a pus numele său pe fațada primăriei. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Kobi Marimi va reprezenta Israelul la concursul Eurovision de la Tel Aviv (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*