Gaza: Hamas susține că a arestat un agent special care lucra pentru Israel

Potrivit rapoartelor mass-media arabe, serviciile de securitate din Gaza au arestat acum câteva zile, un bărbat descris ca “agent special”.

Site-ul arab legat de serviciile de securitate a raportat că acest client, care avea codul (13/07) nu a reușit să îndeplinească una dintre cele mai importante sarcini, și anume introducerea unui stick USB în timpul unei operațiuni care ar fi trebuit să dureze doar 3 minute, pe un laptop aparținând unui membru al terorismului palestinian.
Potrivit site-ului, un ofițer de informații al Mossad i-a explicat agentului necesitatea de a distruge stick-ul USB imediat ce sarcina s-a încheiat, indicând faptul că datele din interiorul computerului vor ajunge în 3 minute o dată ce stick-ul va fi conectată la computer.
Conform mărturisirii “agentului”, el ar fi primit stick-ul USB la un pasaj neutilizat dintre Israel și Gaza și folosit doar de Israel pentru a comunica cu agenții lor din Gaza. Potrivit lui, era asociat serviciilor de informații israeliene din 2009 și a fost în contact de o fată care s-a identificat drept “Shirin”, și care se prezenta drept voluntar al unei organizații pentru nevoiași.
Organizațiile teroriste sunt în alertă și urmăresc cele mai mici fapte care leagă locații specifice și diverse organizații.
Din partea israeliană, nimic nu confirmă astfel de scenarii. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Gaza: Hamas susține că a arestat un agent special care lucra pentru Israel"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*