Compania israeliană de reciclare ELA a lansat o campanie cu imaginea șefului Hezbollah postată pe zidurile din Tel Aviv

Reciclați da, dar este chiar mai bine cu efigia liderului Hezbollah, Hassan Nassralah! Compania israeliană de reciclare ELA a decis să lanseze o campanie cu efigia șefului Hezbollah postată pe zidurile orașului Tel Aviv.

Această campanie, un pic satirică, legată de reciclare, i-a făcut să râdă pe locuitorii din Tel Aviv, în momentul în care un panou uriaș a apărut pe întreaga fațadă a unei clădiri, prezentându-l pe liderul șiit, care, aratând autostrada care trece prin Tel Aviv, spune: “Nu reciclez sticle de plastic”.
Mai jos se află inscripția: “Nasrallah a rămas blocat timp de 12 ani într-un buncăr. Care este scuza ta?”.
După alegerile libaneze, Israelul a înțeles clar că guvernul libanez și Hezbollah lucrează mână în mână. În acest sens, premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat că noul guvern libanez, inclusiv miniștrii Hezbollah, a devenit “guvernul Hezbollah”, care, reamintim, este o organizație teroristă. O acuzație respinsă de Hassan Nasrallah.
Israelul a avertizat Libanul că, în cazul unor provocări din partea Hezbollah, guvernul libanez va fi responsabil.
“Așa cum am pus capăt tunelurilor terorii în Israel, vom opri orice agresiune din Liban, Siria sau Iran”, a spus Netanyahu.
Între timp însă, dragi cititori, nu uitați să vă reciclați sticlele! (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Compania israeliană de reciclare ELA a lansat o campanie cu imaginea șefului Hezbollah postată pe zidurile din Tel Aviv"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*