Tânăra ucisă în Ierusalim: Uri Ansbacher, 19 de ani, din Tekoa

Tânăra ucisă la Ierusalim este Uri Ansbacher, de 19 ani, fiica rabinului Gadi Ansbacher din Tekoa. Forțele de securitate și poliția caută suspectul în asasinarea lui Ansbacher, al cărei corp a fost găsit în Ierusalim.

Ancheta se concentrează acum pe activitățile laboratorului criminalistic. O sursă din cadrul poliției a declarat că acesta este “unul dintre cele mai dificile cazuri din ultimii ani”. Ieri, câteva persoane au fost arestate pentru interogatoriu, dar au fost eliberate fără nici o suspiciune.
Corpul neânsuflețit a fost descoperit cu numeroase răni pe pieptului și lipsit de haine într-o zonă împădurită, lângă Ein Yael, la sud-vest de Ierusalim, lângă Zoo Biblică.
Părinții lui Ansbacher au spus astăzi, vineri: “A fost un suflet sfânt care căuta un sens, un suflet sensibil pentru fiecare persoană și fiecare creatură și o dorință infinită de a corecta lumea cu bunătate”.
Un profesor care a instruit-o în trecut a spus prin purtătorul de cuvânt al Tekoa că era “o fată inteligentă, cinstită, creativă și originală, care era foarte conștientă de mediul înconjurător și sensibilă față de alții”. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Tânăra ucisă în Ierusalim: Uri Ansbacher, 19 de ani, din Tekoa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*