Ministerul israelian al Sănătății: Ashdod este orașul cel mai afectat de cancer

Ministerul israelian al Sănătății a publicat rezultatele monitorizării impactului asupra sănătății în 16 mari orașe din Israel.

Contrar opiniei populare, liderul în numărul bolilor oncologice nu este Haifa cu producția sa chimică, ci Ashdod. E drept, și în apropierea acestui oraș, există, de asemenea, companii care dăunează mediului – de exemplu, terminalul de gaz al câmpului “Tamar”. Tot în acest oraș, majoritatea oamenilor iau în mod regulat pastile pentru somn.
Cel mai mic număr de cazuri de cancer la bărbați și femei este observat în orașul religios Bnei Brak. În plus, acest oraș are și cel mai mic număr de copii obezi. În schimb orașul Ashkelon se află pe primul loc în acest sector.
Cea mai mare medie a speranței de viață este în Kfar Saba, cu vârsta de 84 de ani, cea mai mică în Bat Yam, cu vârsta de 81 de ani.
Bat Yam și Ashdod sunt, de asemenea, orașe “campioane” în ceea ce privește diabetului în rândul locuitorilor.
În Ierusalim, există cel mai mic număr de fumători dintre orașele mari, dar și cel mai mic număr de locuitori care practică în mod regulat un sport.
În Tel Aviv, această cifră este una dintre cele mai ridicate – 41% dintre locuitori desfășoară o activitate sportivă. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Ministerul israelian al Sănătății: Ashdod este orașul cel mai afectat de cancer"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*