Asasinarea violentă a două femei israeliene în Argentina: Ucigașul a fost, la rândul său, înjunghiat în închisoare

Potrivit presei argentiniene, Gil Pereg, ucigașul mamei și mătușii sale, a fost atacat în locul său de detenție.

Unul dintre prizonieri, care era cu Pereg în închisoarea San Felipe, l-a atacat cu un cuțit și l-a rănit grav la mână. Gil Pereg a primit asistență medicală și a fost transferat într-o altă celulă. Poliția investighează circumstanțele rănirii.
Ucigașul mamei și mătușii sale, a angajat trei avocați care să se gândească la o strategie de apărare: între timp, problema stării sale mentale nu a fost încă rezolvată. Ancheta suspectează că ucigașul ar putea fi inadecvat.
El a împușcat-o pe mătușa sa, Lily Pereg (54 ani), profesor asociat de microbiologie la Universitatea New England din Australiade, trei ori, iar pe mama lui, Pyrhia Sarusi (63 ani), a bătut-o până la moarte, folosind obiecte din fier. Când a anunțat dispariția celor două femei și a acordat un interviu unui ziar local, el s-a așezat pe locul unde le îngropase, sub o grămadă de pietre.
În timpul unui raid, înaintea arestării, poliția a găsit în casa lui patru arme de foc, bani în euro, dolari și pesetas în valoare totală de 80.000 de dolari și un număr mare de animale, pisici și câini, dintre care unele erau moarte.
În plus, s-a descoperit că în ajunul crimei, Gil Pereg a cumpărat un bilet pentru Italia pentru el și trei pisici, cu intenția evidentă de a fugi și a se ascunde.
Dacă va fi găsit vinovat de omucidere simplă, ar putea fi condamnat la 8 până la 25 de ani de închisoare. Dacă va fi acuzat de omucidere gravă, ar putea fi condamnat la închisoare pe viață. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Asasinarea violentă a două femei israeliene în Argentina: Ucigașul a fost, la rândul său, înjunghiat în închisoare"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*