Eurovision în Israel: Prestația Madonnei a fost confirmată și va costa foarte mult

Acum câteva săptămâni, știrea a fost doar un zvon. Astăzi, se pare că a fost confirmată. Madonna se va deplasa la Tel Aviv pentru concursul Eurovision.

La începutul lunii ianuarie, site-ul de știri israelian ”Ynet” informase deja că sunt în curs de desfășurare negocieri cu pop starul american. Cu toate acestea, suma solicitată de Madonna a fost aparent prea mare pentru organizatorii din Israel.
O problemă pe care milionarul israeliano-canadian Sylvan Adams o poate remedia: la cererea companiei de radiodifuziune publică israeliană, el ar fi fost de acord să să plătească pentru venirea vedetei.

Sylvan Adams

„După deliberări, Adams a dat undă verde pentru a finanța prestația Madonnei la concursul Eurovision. Semnarea contractului este așteptată în zilele următoare. Există doar mici detalii de rezolvat“, au declarat surse familiare cu acest dosar.
Suma cerută? 1,5 milioane $ pentru două piese, a informat site-ul israelian Mako.
„Sylvan Adams s-a instalat în Israel și-și dedică viața ameliorării și consolidării imaginii țării prin dezvoltarea culturii, sportului și inovațiilor”, a declarat Danny Ben Naim, un asociat al miliardarului.
„El consideră că participarea unui artist ca Madonna în timpul concursului Eurovision va permite o mai bună expunere și acoperire media (pentru țară). Milioane de oameni vor vedea frumusețea statului Israelul”, a adăugat Danny Ben Naim.
Miliardarul israeliano-canadian a făcut avere în domeniul imobiliar din Canada. Filantrop, el a creat fundația familială ”Margaret et Sylvan Adams”, care lucrează pentru a finanța proiecte educaționale și medicale.

Margaret et Sylvan Adams

Recent, omul de afaceri a investit, de asemenea, în dezvoltarea ciclismului în Israel; datorită lui, plecarea competiției Giro a putut începe de la Ierusalim în luna mai a anului trecut. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Eurovision în Israel: Prestația Madonnei a fost confirmată și va costa foarte mult"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*