Armata israeliană i-a arestat pe frații și mama unui terorist palestinian care a ucis doi militari israelieni

Foto ilustrație

Forțele militare israeliene au reținut pe mama și frații teroristului Asam Barghouti, care a efectuat atacul sângeros dinn Givat Assaf, soldat cu moartea a doi militari israelieni.

Arestările, efectuate în urma colaborării dintre militari, Shin Bet, poliția de frontieră și și forțe ale poliției, a făcut parte dintr-o amplă operațiune, care a vizat un total de 25 de suspecți căutați pentru activități teroriste și violențe contra civililor israelieni și forțelor de securitate.
Suspecții au fost transferați forțelor de securitate pentru interogatoriu.
În timpul operațiunii, un arab palestinian a aruncat o bombă asupra forțele militare lângă localitatea Jenin. El a fost lichidat. Niciun militar israelian nu a fost rănit.
În decembrie, forțele israeliene l-au arestat pe Asam Barghouti, care a efectuat atacul armat într-o stație de autobuz, lângă intersecția Givat Assaf din regiunea Binyamin din Shomron (Cisiordania).

Teroristul Asam Barghouti

Sergențiil Yoval Mor Yosef din Ashkelon și Yosef Cohen din Beit Shemesh au fost uciși în acel atac. Un al treilea militar, Netanel Felber, a fost rănit grav, fiind împușcat în cap, starea sa continuând să fie critică.

Sergențiil Yoval Mor Yosef (z.l.) și Yosef Cohen (z.l.) uciși în atac

Barghouti a fost, de asemenea, implicat în atacul armat de la o stație de autobus din apropierea așezării evreiești Ofra, împreună cu fratele său, Salah Barghouti, care a fost ucis în timpul unei încercări a forțelor israeliene de a-l aresta în decembrie.
În atacul de la Ofra, un copil nenăscut a fost ucis. Mama sa, Shira Ish-ran, care era în cea de-a 30-a săptămână de sarcină, a supraviețuit atacului. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Armata israeliană i-a arestat pe frații și mama unui terorist palestinian care a ucis doi militari israelieni"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*