Israelul a salvat viața …… lui Mahmud Abbas!

Un reportaj difuzat de un canal TV israelian a raportat că anul trecut Israelul a trimis în secret un medic israelian renumit pentru a-l trata pe Abu Mazen (Mahmud Abaz), în vîrstă de 83 de ani atunci, care era în stare gravă.

Potrivit raportului, sănătatea lui Abu Mazen s-a deteriorat brusc în ultimul an, iar medicii lui s-au temut pentru viața sa.
La 20 mai 2018, a fost internat urgent la spitalul Al-Ishtishari din Ramallah pentru a doua oară în aceași zi.
Deterioararea sănătății sale a început cu o gravă infecție a urechii, urmată de pneumonie, iar medicii s-au temut că sistemul corporal al lui Abu Mazen nu va rezista șocului.
În fața mass-mediei, liderii palestinieni au mințit referitor la starea de sănătate a lui Abu Mazen, fără a explica gravitatea situației.
Israelul a propus atunci transferarea lui Abbas la un spital israelian pentru tratament medical avansat, dar palestinienii au refuzat, mulțumind autorităților israeliene pentru această propunere.
Cu toate acestea, Israelul a trimis un renumit doctor israelian la Ramallah, care i-a acordat o îngrijire intensă lui Abu Mazen.
Două zile mai târziu, sănătatea sa s-a îmbunătățit și o săptămână mai târziu a părăsit spitalul.
Astăzi, Abu Mazen vizitează rar biroul său din Muqata și organizează numeroase întâlniri la domiciliu, dar este mult mai bine și starea lui este stabilă, după cum o demonstrează călătoriile sale frecvente în străinătate în ultimele luni. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Israelul a salvat viața …… lui Mahmud Abbas!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*