Drone neidentificate au fotografiat o bază secretă a aviației militare israeliene!

Soldații unei baze secrete a armatei israeliene au constatat că drone neidentificate au fotografiat zona, dar operatorii acestor vehicule aeriene fără pilot nu au fost încă găsiți.

Yoav Limor, un purtător de cuvant al Țahal, a declarat miercuri că o bază secretă a armatei israeliene a fost filmată de mai multe ori în ultimele luni.
Militarii care servesc în această bază au observat că drone au survolat instalațiile, aparent pentru a fotografia activitatea desfășurată aici.
Soldații au semnalat dronele, dar operatorii lor nu au fost localizați în timp real.
Acest eveniment îi îngrijorează enorm pe comandanții din regiune, pe cei din sediul central al forței militare aeriene, precum și serviciile de informații, astfel încât s-a încercat, fără succes încă, o tentativă de a-i localiza pe cei responsabili.
O sursă apropiată acestui dosar a spus că zona este o bază militară secretă, informațiile colectate putând fi foarte sensibile, ceea ce este problematic. Chiar dacă filmările a fost făcute în mod inocent și nu este vorba de un element ostil, simpla expunere a activității acestor instalații este de natură să provoace importante daune securitare. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Drone neidentificate au fotografiat o bază secretă a aviației militare israeliene!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*