Cisiordania: Doi soldați israelieni răniți în timpul celebrării sărbătorii de Tu B’shvat la mormântul lui Iosif

În timpul nopții de duminică spre luni, aproximativ 2 000 credincioși evrei au intrat în mormântul lui Iosif de lângă Schem (Cisiordania), sub protecția soldaților, a polițiștilor de frontieră și a poliției israeliene, pentru a celebra sărbătoarea Tu B’shvat.

Arabi locali au atacat cu pietre soldații israelieni, rănind ușor doi militari, care au evacuați la spital pentru a fi îngrijiți.
În plus, în timpul nopții, o activitate operațională a Brigăzii Regionale Ephraim a avut ca rezultat violente confruntări între arabi locali și soldații Țahal. Arabii au aruncat cocktailuri și pietre Molotov împotriva soldaților care au reacționat folosind metode de control al confruntărilor, fără să rănească vreo persoană și fără să provoace pagube.
În plus, militarii israelieni, forțele poliție de frontieră și poliția israeliană au arestat 30 de persoane suspectate de implicare în activități teroriste și în perturbări cu civili și forțe de securitate. Suspecții au fost reținuți pentru interogatoriu. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Cisiordania: Doi soldați israelieni răniți în timpul celebrării sărbătorii de Tu B’shvat la mormântul lui Iosif"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*