Potrivit unui ziar saudit, Hassan Nasrallah ar fi deținut forțat în Iran, suspectat de furtul a milioane de dolari

Conform ziarului saudit ”Al-Watan”, forțele iraniene l-au arestat pe liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah, pentru că a furat milioane de dolari!

Site-ul saudit ”Al-Watan” online a informat că liderul grupului libanez terorist șiit Hezbollah, Hassan Nasrallah, este suspectat de deturnarea a milioane de dolari din fondurile organizației teroriste,
Potrivit lui Al-Watan, Nasrallah se-ar afla în arest la domiciliu în custodia forțelor iraniene și se pare că este tratat pentru o boală gravă.
Cu toate acestea, în conformitate cu Al-Watan, situația lui Nasrallah ar fi foarte complicată, forțele iraniene care-l supraveghează încercând să-l facă să marturiseasca ce s-a întâmplat cu zeci de milioane de dolari pe care Iranul le-a depus în conturile Hezbollah.
Potrivit iranienilor, Nasrallah și complicii săi sunt suspectați că au deturnat banii pentru uz personal.
Observatori au confirmat lui ”Al-Watan” că Hezbollah se află într-o situație “neobișnuită” și că liderii săi se află într-o situație și mai rea.
Potrivit raportului, recenta absență a lui Nasrallah din mass-media este direct legată de milioane de dolari dispărute.
La 12 ianuarie, presa a raportat că liderul Hezbollah a suferit un atac de cord și că a fost spitalizat într-o “stare gravă” la Teheran.
Potrivit altor informații, el a avut un accident vascular cerebral și se lupta cu cancerul.
Nici una dintre aceste declarații nu a fost confirmată oficial de către organizația teroristă. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Potrivit unui ziar saudit, Hassan Nasrallah ar fi deținut forțat în Iran, suspectat de furtul a milioane de dolari"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*