Netanyahu a lăsat să se înțeleagă că Israelul s-a aflat în spatele atacurilor de duminică asupra aeroportului din Damasc

Luând cuvântul în fața ziariștilor aflați pe aeroportul internațional din N’Djamena, Ciad, premierul israelian Benjamin Netanyahu a lăsat să se înțeleagă că Israelul a fost responsabil pentru atacurile aeriene care au vizat astăzi, duminică, aeroportul internațional din Damasc.

„Noi avem o politică permanentă de a dăuna implementării iraniene în Siria și de a-i submina pe cei care încearcă să ne facă rău. Această politică nu se schimbă, indiferent dacă eu sunt în Israel, sau într-o vizită istorică în Ciad”, a spus Netanyahu.
Agenția de stat siriană ”Sana” a informat duminică dimineață că apărarea aeriană siriană a dejucat „un atac israelian“ în sudul țării, citând o sursă militară, fără a specifica ținta raidurilor sau dacă au existat sau nu victime.
Conform surselor din opoziția siriană, au fost ținte baze iraniene situate la sud de Damasc.
De partea sa, Observatorul sirian pentru drepturile omului (OSDH) a confirmat faptul că o zonă în care operează organizația Hezbollah, în Al-Kiswah, la sud de Damasc, a fost lovită. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Netanyahu a lăsat să se înțeleagă că Israelul s-a aflat în spatele atacurilor de duminică asupra aeroportului din Damasc"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*