Pakistan: Răpitorii antreprenorului evreu-american Warren Weinstein, au fost lichidați

Justiție târzie: autoritățile pakistaneze de securitate au anunțat că după un raid efectuat de către forțele speciale din țară, doi răpitori ai antreprenorului american evreu, Warren Weinstein (foto), au fost lichidați.

Warren Weinstein a fost un antreprenor american de origine evreiască și directorul unei afaceri vizând creșterea competitivității și dezvoltarea afacerilor în țările în curs de dezvoltare.
Weinstein a fost răpit de agenți Al Qaeda acum 18 ani în Lahore, Pakistan, și a fost ucis câțiva ani mai târziu în timpul unei atac aerian a SUA la granița dintre Pakistan și Afganistan.
Weinstein a fost ucis accidental de o dronă americană în timpul activităților anti-teroriste, alături de ostatecul italian Giovanni Lo Forto și de Ahmed Farouk, liderul al-Qaeda.
Potrivit serviciilor de informații americane, forțele SUA nu au fost informate de prezența soldaților răpiți. Aceștia au fost uciși de un atac declanșat de dovezi de activitate care indică o mare probabilitate ca țintele să fie stabilite, fără să se știe cine efectuează practic această activitate. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Pakistan: Răpitorii antreprenorului evreu-american Warren Weinstein, au fost lichidați"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*