Libanul susține că a capturat un american suspectat de a se fi infiltrat din Israel

Armata libaneză a declarat joi că a capturat un american suspectat de a fi intrat în Liban din Israel, la începutul acestei săptămâni, printr-o gaură în gardul de securitate.

Bărbatul, identificat de către Liban drept Colin Emery Doyle (foto), cetățean american, a fost interogat de ofițerii de informații ai forțelor armate libaneze. Mass-media din Liban a raportat că se pare că Doyle este instabil mental.
Departamentul de mass-media al grupului Hezbollah a distribuit o fotografie a suspectului, în care se observă un bărbat cu părul roșcat care pare să fie în vârsta de 20 de ani.
Libanul susține că Emery a fost găsită în orașul Tire, pe coasta de sud, localitate aflată la aproximativ 20 km de orașul de frontieră Aita al-Shaab, pe unde se crede că acesta a intrat din Israel.
“După operațiunile de căutare continuă, o patrulă a reușit să-l găsească pe cetățeanul american Colin Emery, ascunzându-se pe una dintre aleile orașului Tire”, au declarat forțele armate libaneze într-un comunicat.
Oficiali ai Zahal, armata israeliană, au revelat marți că a fost descoperită o spargere a gardului de securitate de pe granița Israel-Liban, sugerând o posibilă infiltrare dinspre Israel în Liban. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Libanul susține că a capturat un american suspectat de a se fi infiltrat din Israel"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*