Gravă afacere de corupție în Israel: Președintele Asociației Baroului, Effi Naveh, suspectat de corupție sexuală

Conform mass-mediei israeliene o afacere foarte gravă, dezvăluită acum, ar urma să “buleverseze sistemul judiciar” din Israel, putând avea de asemenea, consecințe electorale.

Președintele Asociației Baroului din Israel, Effi Naveh, este suspectat de corupție sexuală în schimbul promovării judecătorilor. Informația a fost autorizată pentru publicare.
Astăzi, miercuri, un ofițer superior a fost reținut pentru interogatoriu de anchetatorii departamentului Lakhav 433 al poliției israeliene. Este vorba de un prieten personal al consilierului juridic al guvernului, Avihai Mandelblit, care s-a retras din această afacere, pe care a transferat-o procurorului general.
Conform Canalul 10 al televiziunii israeliene, ministrul Justiției, Ayelet Shaked, va fi, de asemenea, chemată pentru a fi interogată.
Ieri, vicepreședintele Asociației Baroului israelian, Moshe Taib, a demisionat, fapt care ar putea fi legat și de această investigație.
Poliția a interzis publicarea detaliilor anchetei înainte de 15 februarie. În schimb s-a permis să se publice că suspiciunea în cazul acestei grave afaceri judiciare, investigate de Lahav 433, se bazează pe sex în schimbul numirii unei judecătoare și promovării unui judecător. Acum câțiva ani, Effi Naveh ar fi propus numirea judecătorilor în schimbul unei aventuri romantice.
Se presupune că ”al doilea” suspect era îndrăgostit de soția judecătorului, fapt care a ajutat la promovarea intereselor sale. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Gravă afacere de corupție în Israel: Președintele Asociației Baroului, Effi Naveh, suspectat de corupție sexuală"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*