Zăpadă la Ierusalim

Serviciul meteorologic a confirmat prognoza meteo nefavorabilă, emițând o actualizare privind condițiile meteorologice dificile preconizate în Israel, condiții care vor fi caracterizate de numeroase ploi, furtuni și ninsori, inclusiv în Ierusalim.

Potrivit serviciului, furtuna va începe marți seara și vânturi puternice vor fi înregistrate în majoritatea zonelor din nordul si centrul țării, cu rafale de peste 70 km / h, iar in dimineata zilei de miercuri, ploi abundente însoțite furtună și grindină se vor manifesta în nordul țării.
Există temeri de inundații în nordul țării precum și în Valea Iordanului și la Marea Moartă.
Iarna prognozată va culmina miercuri: începând de dimineață va începe să ningă pe Muntele Hermon, apoi ninsorile se va extinde treptat până în vârfurile Galileii și Golanului, la înălțimi de peste 1000 metri.
În cursul după-amiezii de miercuri, sunt așteptate, de asemenea, ninsori, în zonele montane din nord, la peste 800 de metri, inclusiv la Țfat.
Către sfârșitul după-amiezii, zăpada va fi vizibilă și pe înălțimile din centrul țării, la peste 1.000 de metri, și va începe să ningă mai întâi în regiunea înălțimilor Samariei, apoi în regiunile Gush Etzion și Hebron.
În timpul nopții, va ninge și în zonele aflate la peste 800 de metri deasupra nivelului mării, mai ales în Ierusalim.
Cu toate acestea, grosimea stratului de zăpadă pe sol în capitală nu va depăși 5 cm, iar în cursul nopții de miercuri spre joi, ninsorile se vor opri treptat, în partea de nord și centru, iar vânturile vor slăbi în intensitate. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Zăpadă la Ierusalim"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*