ATENȚIE! Un nor de praf se apropie de Israel dinspre Egipt și, într-un scurt timp, va acoperi aproape întreaga țară

Ministerul Ecologiei și Ministerul Sănătății au avertizat despre o creștere accentuată a poluării cu praf în următoareorele ore. Un nor de praf se apropie de Israel din Egipt și va acoperi majoritatea țării, cu excepția nordului îndepărtat.

Conform previziunilor Ministerului israelian al Ecologiei, nivelul poluării cu praf, în special în sudul și centrul țării, va fi “foarte ridicat” în următoarele ore până în cursul nopții sau până mâine dimineață. Praful nu ar trebui să fie respirat de locuitorii din Neghev, Arava, aproape toată câmpia de coastă de la Ashkelon la Haifa și Krayot, Ierusalim, Valea Iordanului, Cisiordania, zona Sharon și Galileea inferioară, precum și valea israeliană.
În regiunile mai nordice, ploile au început deja, iar aerul va rămâne curat.
Ministerul israelian al Sănătății sfătuiește persoanele cu boli cronice ale sistemului cardiovascular și respirator, copiii, vârstnicii și femeile însărcinate să nu fie activi fizic în aer liber.
Iarna prăfuită de hamsin va fi înlocuită de un nou ciclon de iarnă cu ploaie, furtuni și zăpadă în nordul Podișului Golan de mâine dimineață.
(Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "ATENȚIE! Un nor de praf se apropie de Israel dinspre Egipt și, într-un scurt timp, va acoperi aproape întreaga țară"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*