Explozie în Paris: Cel puțin 20 de răniți, dintre care 12 în stare extrem de gravă

Firefighters evacuate an injured person on a stretcher after the explosion of a bakery on the corner of the streets Saint-Cecile and Rue de Trevise in central Paris on January 12, 2019. - A large explosion badly damaged a bakery in central Paris, injuring several people and smashing windows in surrounding buildings, police and AFP journalists at the scene said. A fire broke out after the blast at around 9am (0800 GMT) in the busy 9th district of the city, which police suspect may have been caused by a gas leak. (Photo by Thomas SAMSON / AFP)

O explozie puternică a avut loc astăzi, sâmbătă, într-o brutărie de pe strada Treviso nr.6, în districtul 9 din Paris, din cauza unei scurgeri de gaze, conform poliției.

Potrivit aceleași surse, un incendiu s-a declanșat în brutărie, înaintea exploziei, care a spulberat vitrinele magazinelor din zonă și a răsturnat mașinile parcate în regiune.
Conform serviciilor medicale, cel puțin 20 de persoane au fost rănite, dintre care 12 sunt în stare foarte gravă, iar cinci au viața în pericol.

La scurt timp după dramă, la fața locului a sosit premierul francez Édouard Philippe, însoțit de ministrul de Interne Christophe Castaner și de primarul capitalei franceze, Anne Hidalgo.
Explozia a avut loc “când oamenii erau pe străzi și pompierii în interiorul clădirii. Am mobilizat 200 de pompieri și 100 de ofițeri de poliție. Situația este acum sub control. Bilanțul se anunță greu. Noi însoțim victimele și toate serviciile noastre de îngrijire sunt mobilizate”, a declarat ministrul francez de Interne pe contul său Twiter.
Procuratura din Paris a deschis o anchetă încredințată Direcției Regionale a Poliției Judiciare pentru a identifica în special originea incidentului. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Explozie în Paris: Cel puțin 20 de răniți, dintre care 12 în stare extrem de gravă"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*