Generalul iranian, Mohammad Reza Naqdi promite să anihileze statul Israel: „Israelul trebuie distrus și eliminat“

Un general iranian a declarat că Israelul „trebuie să fie distrus“, lăudându-se că Iranul ar putea învinge cu ușurință Arabia Saudită și a amenințat că va invada bazele militare americane din Orientul Mijlociu.

Generalul de brigadă Mohammad Reza Naqdi, fostul șef al miliția Basij a regimului de la Teheran și actualul comandant adjunct al Afacerilor culturale și sociale ale Corpului Gardienilor Revoluției Islamice (IRGC), a declarat într-un interviu acordat postului de televiziune irakian Al-Nujaba, că „Israelul trebuie distrus și eliminat. Nu există nici o îndoială că sioniștii trebuie să fie anihilați și distruși. Acest lucru se va întâmpla cu siguranță”.
Adăugând că “Revoluția islamică din Iran nu va da înapoi nici măcar cu un centimetru de pe poziția sa în ceea ce privește eliminarea Israelului”.
El a jurat să ia parte la acest efort. „Am fost, suntem și vom continua să fim soldații imamului Khamenei până la ultima respirație și ultima picătură de sânge. Voi ridica eu însumi steagul revoluției islamice la Ierusalim, dacă Allah o va permite“, a spus el.
Naqdi a batjocorit ideea că Statele Unite ar putea ataca Iranul. “Statele Unite nu vor lansa un război împotriva Iranului. Iar dacă da, vom distruge toate bazele sale militare din regiune. Acum stăm înaintea porților și sârmei ghimpate (care înconjoară aceste baze), iar în cazul în care fac o mișcare greșită, vom traversa aceste garduri de sârmă ghimpată”, a declarat el.
Când a fost întrebat dacă „Arabia Saudită este capabilă să înainteze cu amenințările sale“ pentru a ataca regimul iranian, el a descris ideea ca fiind „foarte ridicolă.“
“Avem un proverb în limba farsi care spune: Nu poți compara o furnică cu un elefant. Arabia Saudită nu este în măsură să-și controleze frontul de acasă. Folosește avioane de luptă pentru a bomba zone mici din Arabia Saudită. Cred că Arabia Saudită este mult mai slabă decât vă gândiți. Dacă vom ordona uneia dintre diviziile din cele 30 de provincii ale noastre, ea poate învinge și distruge Arabia Saudită. Este adevărat că Arabia Saudită are multe arme avansate, dar nu se poate confrunta cu o armată ca aceea a Iranului”. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Generalul iranian, Mohammad Reza Naqdi promite să anihileze statul Israel: „Israelul trebuie distrus și eliminat“"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*