Cei mai bogați din Israel: Patrick Drahi în fruntea a 116 miliardari

În prezent, Israelul are 116 miliardari care valorează 168 miliarde de dolari. Printre ei, există nume familiare și cunoscute de un număr mare de israelieni, dar unii sunt mult mai anonimi.

Revista ”The Marker” îl plasează în fruntea listei pe Patrick Drahi, cunoscut în întreaga lume.
În ultimii ani s-a constatat o creștere a acumulării profiturilor și a activelor și o creștere a numărului de milionari și miliardari care trăiesc în Israel.
”The Marker” informează despre ce proprietăți sunt deținute de acești bogați în Israel și în străinătate și oferă o perspectivă asupra celor care sunt cei mai puternici oameni de pe piață – și cât valorează.
Pe primul loc, Patrick Drahi, de origine franceză, care a câștigat deja porecla “miliardarul secret”, dar și șeful imperiului de comunicații internaționale, fiind, printre altele, și proprietarul “HOT” Israel. Drahi are astăzi o valoare de 14 miliarde de dolari.
Locul al doilea este deținut de familia Wertheimer, cu 9 miliarde de dolari.
Pe locul trei este Sheri Arison cu un capital de 5,2 miliarde, apoi producătorul de la Hollywood, Arnon Milchan, cu o avere estimată la 5,1 miliarde de dolari. Milchan este în curs de investigare într-o anchetă privind cuplul Netanyahu.
A cincea poziție este ocupată de Danna Azrieli, care a moștenit de la tatăl său rețeaua de centre comerciale “Azrieli” cu un capital de 4,5 miliarde de dolari și Yitzhak Tshuva, care după descoperirea gazelor, are o avere de aproximativ 4 miliarde de dolari. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Cei mai bogați din Israel: Patrick Drahi în fruntea a 116 miliardari"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*