Israel: Deputata arabă-israeliană Hanin Zoabi anunță retragerea sa din politică

Hanin Zoabi, deputata arabă-israeliană, renumită pentru violentele acțiuni și luări de poziție anti-israeliene și anti-evreiești, a anunțat că nu se va mai prezenta la următoarele alegeri. Zvonuri în acest sens au fost deja difuzate de câteva zile, dar deputata a făcut anunțul oficial în timpul unei reuniuni a comitetului central al partidului arab Balad.

În declarația sa, ea a denunțat “ura, instigarea, carantina și încercările de excludere din Knesset, al căror subiect a fost”. Hanin Zoabi tocmai a uitat că printre parlamentarii arabi care nu sunt niciodată mai buni unii de celălalți, ea deține, probabil, cele mai multe acțiuni de incitare la ură și remarci inacceptabile împotriva soldaților israelieni sau a statului din Israel, care i-a plătit salariul.
Zoabi a adăugat că nu regretă nimic din ce a spus sau a făcut în timpul carierei sale parlamentare și că ar face exact același lucru și astăzi. “Am reprezentat viziunea lui Balad”, a spus ea, menționând că-și dorește “consolidarea modelului reprezentat de partidul său pentru a forma o generație de palestinieni mai puternici, care să conducă o luptă mai hotărâtă”.
Hanin Zoabi deține probabil recordul evacuărilor din sesiuni plenare sau din comisii, pentru insolență și intervențiile scandaloase pline de ură. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Israel: Deputata arabă-israeliană Hanin Zoabi anunță retragerea sa din politică"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*