Teroarea în Marsilia: Un medic evreu a fost jefuit și sechestrat în biroul său de mai mulți bărbați înarmați

Un medic evreu care practica în regiunea Sainte-Marthe, a fost atacat de o bandă de dependenți de droguri și amenințat cu arme de război.

Samuel Oudinèche a trecut printr-un infern în cabinetul său, unde lucra intens pentru a ajuta pacienți străini, săraci, oameni care nu sunt la curent cu drepturile lor, dependenți de droguri, mame care se luptă să găsească un medic în cartierele din nord.
Acest medic nu-și ascunde iudaismul, chiar dacă clientela sa este predominant musulmană, deoarece el ar fi singurul medic din Marsilia care vorbește arabă, conform unuia dintre pacienții săi.
Dar de data aceasta, doctorul evreu se teme de viata lui!
“Niciodată nu m-am confruntat cu un asemenea nivel de violență. Am suferit o agresiune premeditată”, a declarat medicul.
El descrie o bandă de toxicomani care și-au dat întâlnire la biroul său pentru a-l forța să le scrie rețete pentru Subutex. “Au aruncat gaze lacrimogene în sala de așteptare. Am fost sechestrat în biroul meu de la ora 11 până la ora 3 dimineața. Au scos arme de război și le-au îndreptat spre fruntea mea”.
Imaginile surprinse de camerele de luat vederi arată o persoană cu capișon care lovește cu piciorul ușa biroului destinat consultațiilor. “Aceasta este a doua bandă, au sosit in jurul orei 21:00, probabil avertizati de primii atacatori”, a explicat dr. Oudinche.

Una dintre paciente, care a asistat la fapte, a declarat: “A fost război! Busculade, amenințări, lovituri. Când am plecat, au aruncat o bombă cu gaze lacrimogene”. O altă pacientă, însărcinată, a declarat: “Am fost călcată în prcioare de mulțime”.
“Cu arma la tâmplă, cu sentimentul că voi muri curând”, dr. Oudinèche a trebuit să completeze zeci de rețete pentru Subutex pe luna ianuarie. La plecare, atacatorii săi luat computerul său medical, conținând mii de piese de identificare, atestate, precum și declarații de cont și documente personale.
Atacatorii nu au fost încă identificați, ancheta poliției fiind în plină desfășurare. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Teroarea în Marsilia: Un medic evreu a fost jefuit și sechestrat în biroul său de mai mulți bărbați înarmați"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*