Teheranul se teme de un atac chimic: “Un miros puternic” se simte în întreaga capitală

Biroul iranian al Centrului pentru Afaceri Publice a informat miercuri că multe informații au fost raportate de agenția oficială a regimului iranian, Isna, conform cărora, un miros foarte rău este resimțit în tot Teheranul.

Potrivit raportului, zeci de echipe de pompieri și alte forțe au investighat sursa neobișnuită de mirosuri. În acest oraș uriaș, unde trăiesc 15 milioane de oameni și lucrează alte 12 milioane, știrile au devenit o sursă de mare îngrijorare, inclusiv zvonuri conform cărora este vorba de un atac chimic asupra Teheranului.
Aproximativ o oră după primele rapoarte și începutul zvonurilor, a devenit clar că sistemul principal de drenaj al Teheranului a explodat în inima orașului, lângă Universitatea Centrală. Potrivit diverselor rapoarte, mirosul se va răspândi și va ajunge la câțiva kilometri de la sursă.
Oponenții regimului iranian au început deja să răspundă cu dispreț pe Twitter, spunând că “un regim care dorește să elimine Israelul nu se poate îngrijora de sistemul de canalizare al capitalului său”. Trebuie remarcat faptul că Israelul a ajutat Iranul să își construiască sistemul de drenaj în timpul regimului șahului, iar unii spun că Israelul mai are hărți ale aceluiași sistem.
La începutul lunii, au fost prezentate imagini obținute prin satelit, dovedind că Teheranul “curge constant” cu câțiva centimetri pe an din cauza suprautilizării sistemului de drenaj pentru irigare. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Teheranul se teme de un atac chimic: “Un miros puternic” se simte în întreaga capitală"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*