Mii de brazilieni l-au salutat pe Netanyahu ca pe o vedetă strigând “Israel! Israel”! (VIDEO)

În condițiile în care mass-media din Israel, în special cea de limbă ebraică, face tot posibilul pentru a păta imaginea primului ministru Benjamin Netanyahu, iar clasa politică israeliană se divide, atât în stânga, cât și în dreapta, prin crearea de noi partide politice, brazilienii nu sunt de aceeași părere și-l consideră pe Netanyahu o adevărată vedetă.
În următorul videoclip, Bibi este întâmpinat cu strigăte de bucurie și de susținere a Israelului, de către o mulțime entuziastă, iar primul ministru, care pare a fi emoționat de acest sprijin, încercă să se alăture mulțimii, uitând pentru un moment că este unul dintre cei mai păziți oameni din lume.

Paza sa de corp se grăbește pentru a preveni apropierea primul ministru de mulțime, și-l invită să ajungă pe flancul mașinii sale blindate, marca Mercedes, pentru a saluta publicul.
Acestea sunt detalii, dar pentru bodyguarzi, emoția nu este un criteriu de a nu fi concentați în misiunea lor de a-l proteja pe cel mai amenințat om din lume. (Anima News)

https://infos-israel.news/wp-content/uploads/2019/01/20190102-102910.mp4?_=1

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Mii de brazilieni l-au salutat pe Netanyahu ca pe o vedetă strigând “Israel! Israel”! (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*