O germană, membră a Statului Islamic, a fost acuzată de crime de război: “A lăsat o fetiță de cinci ani să moară de sete sub soare”

O cetățeană germană, membră în Statul Islamic (Daesh), a fost acuzată de crime de război în țara sa pentru că a lăsat o fetiță de cinci ani să moară de sete sub un soare aprins.

Potrivit acuzației din Germania, Jennifer, 27 ani, și soțul ei, au cumpărat această fetiță ca sclav în casa lor, în timp ce locuiau în orașul Mosul din nordul Irakului, sub ocupație lui Daesh.
“După ce fetița s-a îmbolnăvit și nu s-a ami putut da jos din pat, soțul acuzatei a legat copilul afară, drept pedeapsă și a lăsat-o să moară de sete în soarele fierbinte”, se menționează în actul de acuzare. “Pârâta a permis soțului să facă acest lucru și nu a făcut nimic pentru a salva copilul”.
Procurorul federal a declarat într-o instanță din München că cetățeana germană a fost acuzată de crimă și de infracțiuni legate de armament.
Jennifer a plecat din Germania în august 2014 și s-a mutat în Turcia și Siria, până când a ajuns în Irak. o lună mai târziu, unde s-a alăturat organizației Daesh. A fost recrutată de poliția pentru moralitate a organizației teroriste sunnite și a vizitat parcuri în orașele Mosul și Fallujah.
“Misiunea ei a fost să se asigure că femeile se conformează standardelor de îmbrăcăminte ale organizației teroriste. Acuzata purta o pușcă de asalt Kalashnikov, un pistol și o vestă explozivă pentru a intimida”, se menționează în actul de acuzare.
Jennifer s-a deplasat la ambasada germană din Ankara în ianuarie 2016 pentru a obține o nouă identificare, la câteva luni după moartea fetei. Serviciile de securitate turcești au arestat-o ​​când a părăsit misiunea germană și a fost extrădată țării sale câteva zile mai târziu.
În lipsa unor dovezi concrete împotriva ei, lui Jennifer i s-a permis să se întoarcă acasă în Saxonia Inferioară. “De atunci, scopul său declarat era să se întoarcă pe teritoriul regimului Daesh”, au spus procurorii. Când a încercat să se întoarcă în Siria în iunie, poliția germană a arestat-o. Data procesului nu a fost încă stabilită, dar dacă va fi găsită vinovată, ea riscă o pedeapsă cu închisoare pe viață. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "O germană, membră a Statului Islamic, a fost acuzată de crime de război: “A lăsat o fetiță de cinci ani să moară de sete sub soare”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*