Zahal: Apărarea anti-aeriană israeliană a interceptat o rachetă siriană (VIDEO)

Israelul a declarat că a doborât un rachetă lansată din Siria, în timp ce Damasc a declarat că a interceptat “ținte inamice” în apropierea capitalei siriene, marți seara.

“Un sistem de apărare aeriană a fost lansat împotriva unei rachete antiaeriane lansată din Siria. Nu există daune sau răniți”, a declarat purtătorul de cuvânt al Zahal, armata israeliană.
Siria a anunțat marți că sistemul lor de apărare a interceptat mai multe rachete (israeliene) la vest de Damasc. Ei au susținut că atacul a fost un alt atac israelian împotriva țintelor iraniene, a informat mass-media de stat.
În același timp, s-a raportat că sistemele de apărare ale Forțelor Aeriene israeliene au fost activate împotriva unei ținte pe Podișult Golan și că avioane de vânătoare israeliene au fost deja observate în sudul Libanului.
Explozii s-au auzit marți seara, 25 decembrie, la ora 22:10, în regiunile israeliene Hadera, Cezareea, Zichron Yaakov Carmel.
Locuitorii din Cesareea, Or Akiva și moșavurile Maor, Ahituv și Yitzhak, au indicat că au auzit marți seara o explozie puternică.

“Vom continua să acționăm foarte agresiv împotriva încercărilor Iranului de a obține un punct de sprijin în Siria și nu intenționăm să ne redimensionăm eforturile, le vom consolida și știu că o facem cu sprijinul total al Statelor Unite “, a declarat primul ministru Benjamin Netanyahu. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Zahal: Apărarea anti-aeriană israeliană a interceptat o rachetă siriană (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*