Siria acuză Israelul că a atacat în această seară, marți, regiunea Damasc (VIDEO)

Siria a anunțat astăzi, marți, că sistemul de apărare a interceptat câteva rachete la vest de Damasc. Ei susțin că este un alt atac israelian.

Agenția oficială de știri siriană, Sana, a anunțat că sistemele de apărare aeriană au fost activate în regiunea Damasc. Potrivit raportului, sistemele de apărare au interceptat mai multe rachete.
Locuitorii capitalei siriene au văzut explozii în aer. Explozii au fost auzite în valea Siriei, rachetele au fost văzute în zona al-Sawiri și rachete antitanc au fost lansate.
Potrivit diverselor surse, raidul de noapte din regiunea Damascului din Siria se datorează numai aterizării a trei avioane care au decolat de la Teheran pentru a ajunge în Siria. Un avion este un avion iranian de pasageri, celălalt este un avion cargo 747 aparținând Gărzilor Revoluționare iraniene, iar al treilea este un avion de transport al companiei Cyranian Airlines IL-76.
Potrivit altor surse, țintele vizate ar fi fost depozitele de arme folosite de trupe și de forțe sprijinite de regimul iranian, potrivit Observatorului sirian pentru Drepturile Omului.
Israelul a efectuat sute de atacuri aeriene împotriva unor ținte iraniene, siriene și ale Hezbollah în Siria, dar recent a pus capăt campaniei de bombardare pe fondul tensiunilor cu Rusia, un aliat-cheie al președintelui sirian Bashar Assad. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Siria acuză Israelul că a atacat în această seară, marți, regiunea Damasc (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*