Furie și tristețe în Israel: Nou-născutul tinerei Shira, grav rănită în atacul terorist de lângă Ofra, a decedat / Unul dintre teroriști a fost lichidat

Unul dintre teroriștii palestinieni care au provocat atacul armat de lângă așezarea evreiască Ofra din Cisiordania, soldat cu șapte răniți israelieni, a fost lichidat miercuri seara la nord de Ramallah (Cisiordania) de militari israelieni.
Din păcate însă, nou-născutul Shirei Asher-Ran, grav rănită în atacul terorist de lângă Ofra (Cisiordania) și al soțului ei, Amichai, copil adus pe lume prin naștere provocată de medici, a murit astă-seară (miercuri) la Centrul Medical Shaare Zedek din Ierusalim.

Shirei Asher-Ran și Amichai


Shira Asher-Ran, gravidă în șapte luni, a fost rănită grav în timpul atacului terorist de la intersecția Ofra, duminică seara, iar medicii au fost nevoiți să-i provoace o naștere prematură. Soțul Shirei, Amichai, a fost ușor rănit în atac.
Cuplul s-a reunit pentru prima oară, noaptea trecută. Amichai a venit într-un scaun cu rotile în camera Shirei, cu un buchet de flori în mână.
În această dimineață, miercuri, au vizitat copilul care a fost tratat la Centrul Medical Shaare Zedek. Timp de patru zile, medicii s-au luptat pentru a-i salva viața, dar copilul a murit, după cum am anunțat anterior.
Centrul Medical Shaare Zedek a declarat: “Regretăm profund moartea copilului Shirei și a lui Amichai, la patru zile după atac, în pofida eforturilor depuse de medici pentru a-l salva”. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Furie și tristețe în Israel: Nou-născutul tinerei Shira, grav rănită în atacul terorist de lângă Ofra, a decedat / Unul dintre teroriști a fost lichidat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*