Iarnă grea în Israel: Furtuni, averse, temperaturi scăzute, inundații. Poliția publică avertismente după ploile abundente de joi

 

Potrivit meteorologilor, în cursul nopții de joi spre vineri se vor relua aversele de ploi peste tot in Israel, în nord și în centru, precum și în sudul țării.
Conform previziunilor, furtunile însoțite de ploi vor dura cel puțin 48 de ore. “O mare cantitate de precipitații îi vor face pe israelieni să-și amintească de această iarnă, cu ploaia și zăpada pe Muntele Hermon”, a declarat un meteorolog.
Weekend-ul va place celora care iubesc să poarte îmbrăcăminte de iarnă (cel puțin o dată pe an). Prognoza meteo promite o scădere bruscă a temperaturilor pe o perioadă relativ lungă.
Este mai bine să nu mergeți la mare: un vânt puternic cu rafale de până la 70 km / h va ridica valuri de până la 3,5 metri înălțime.
Ploile vor începe să slăbească în intensitate sâmbătă, dar precipitațiile sunt încă posibile în nord și în centru.
Serviciul de presă al poliției a emis astăzi, joi, un avertisment adresat locuitorilor din toate regiunile țării, invitând cetățenii să se pregătească pentru inundații.
În primul rând, poliția se adresează conducătorilor auto, care trebuie să monitorizeze îndeaproape starea drumurilor, tunelurilor etc. și să asculte mesajele difuzate la radio și pe Internet.
Serviciul de presă al poliției a indicat că în ultimele zile, asemenea serviciile de salvare, se pregătește în mod activ pentru instalarea vremii ploioase și vânturilor, ceea ce poate duce la inundații și daune ale infrastructurii.
Meteorologii subliniază că ploile transportă uleiuri și tot felul de lubrifianți pe asfalt, făcând drumul alunecos și periculos. Acest lucru se întâmplă cu fiecare ploaie torențială, iar șoferii trebuie să ia în considerare această situație.
Înainte de a conduce pe șosea, conducătorii auto sunt rugați să verifice starea anvelopelor și presiunea în roți, starea ștergătoarelor și să spele farurile.
În timp ce conduceți, trebuie să îndepărtați obiectele voluminoase, cum ar fi hainele de ploaie și hainele umede, astfel încât să nu interfereze cu centurile de siguranță pentru ca acestea să se potrivească corpului în mod corespunzător.
De asemenea, poliția recomandă ținerea volanului cu ambele mâini atunci când mașina intră într-o baltă sau o gaură plină cu apă; în aceste locuri, mașina se poate răsturna brusc.
În cele din urmă, nu este recomandabil să se supraîncălzească interiorul mașinii.
În timpul sezonului ploios, este interzisă oprirea în afara și în locuri inutilizabile. Se recomandă să nu încetiniți brusc și să rămâneți la distanță de alte mașini. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Iarnă grea în Israel: Furtuni, averse, temperaturi scăzute, inundații. Poliția publică avertismente după ploile abundente de joi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*