Benjamin Netanyahu: “Vom recurge la represalii severe împotriva celor care ne atacă”

 

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat astăzi, joi, la o întâlnire cu ambasadorii: „Vom distruge tunelurile de atac ale inamicilor noștri și vom riposta sever împotriva oricărei ofensive“.
Aceste afirmații vin după operațiunea “Scutul Nordului” lansată marți de armata israeliană, care are drept scop să distrugă cât mai multe tuneluri subterane săpate de Hezbollah pentru a infiltra teritoriul israelian dinspre Liban.
„Acţiunea noastră este la nivelul celei comise de cei care ne atacă, tunelurile în care Hezbollah a investit nu vor mai exista începând de acum. Cred că această acțiune este încă în fază incipientă, dar va duce la distrugerea tuturor tunelurilor”, a adăugat premierul israelian.
Potrivit unei surse diplomatice, lansarea operațiunii militare israeliene a fost precipitată de teama de a nu fi divulgate informațiile deținute de Israel.
„Ne-am temut că Hezbollah va descoperi ceea ce știam. Grupul ar fi accelerat atunci tentativele de răpire și nu am vrut să ajungem acolo”, a spus sursa.
” Iranul dezvoltă, de asemenea, un sistem convențional de arme împotriva noastră, menit să distrugă Israelul”, a adăugat Netanyahu. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Benjamin Netanyahu: “Vom recurge la represalii severe împotriva celor care ne atacă”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*