Atac terorist în Israel: Doi israelieni uciși și o femeie rănită în zona industrială Barkan (VIDEO)

 

Doi israelieni au fost uciși și o a treia persoană a fost rănită duminică într-un atac terorist în Parcul Industrial din Barkan, în nordul Cisiordaniei, a anunțat armata.
După ce a luat în considerare inițial pista criminală, purtătorul de cuvânt al armatei israeliene, Ronen Manelis, a confirmat în cele din urmă caracterul terorist al atacului.
Prima victimă este Kim Levengrond Yehezkel, 29 de ani, căsătorită și mamă a unui copilaș în vârstă de 18 luni, originară din orașul Rosh HaAyin din centrul Israelului, care va fi înmormântată în cursul serii de astăzi, duminică.

A doua victimă, Ziv Hajbi, 5 de ani, din orașul Rishon Le Zion, lângă Tel Aviv, este tată a trei copii și va fi înhumat luni după-amiază

A treia victimă, o femeie în vârstă de 54 de ani, rănită grav, a fost transportată la Spitalul Beilinson din orașul Petah Tikva și la ora actuală viața sa nu mai este în pericol.
Forțele de securitate au lansat o amplă acțiune pentru prinderea teroristului care a fugit după atac.
”Suspectul a sosit în parcul industrial și a deschis focul asupra a trei civili, după care a fugit. Un mare număr de forțe de securitate au lansat o urmărire generală a teroristului, a cărei identitate este cunoscută de către forțele de securitate. În plus, un număr mare de trupe au fost desfășurate în zonă pentru a-l căuta și a efectua controale” a declarat armata.

Potrivit aceleiași surse, teroristul palestinian este originar dintr-un sat din zona Tulkarem (Cisiordania), situat în apropierea liniei de demarcație.
Dis de dimineață, înainte de a efectua atacul, teroristul a postat un mesaj pe contul său de Facebook, cerând lui Dumnezeu să-i dea putere înainte de a comite fapta.

Teroristul a lucrat în zona industrială Barkan, dar nu s-a mai prezentat la lucru de două săptămâni. Potrivit unor surse de la fața locului, angajații companiei au fost vizați de terorist.
Într-o înregistrare video filmată de o cameră de securitate, este surprins teroristul fugind după atac, în timp ce ține în mână o mitralieră artizanală „Carlo“.

Într-un comunicat, președintele statului Israel a declarat că a fost “șocat și întristat de teribilul atac” care a avut loc duminică.
“Acest atac nu a fost îndreptat doar împotriva oamenilor nevinovați, ci și împotriva posibilității ca israelienii și palestinienii să trăiască o coexistență pașnică”, a spus Reuven Rivlin.
8 000 de persoane, 4 000 de israelieni și 4 000 de palestinieni, sunt angajați în această zonă industrială a Cisiordaniei. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Atac terorist în Israel: Doi israelieni uciși și o femeie rănită în zona industrială Barkan (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*