Surse arabe: În urma presupusului atac israelian asupra aerodromului militar sirian Al-Mazza, generalul Maher Al-Assad, fratele dictatorului sirian Assad, a fost ucis sau rănit grav!

 

Prin rețelele sociale arabe a fost difuzat un mesaj în urma presupusului atac israelian cu rachete asupra aerodromului militar sirian Al-Mazza, conform căruia generalul Maher al-Assad, fratele mai mic al președintelui sirian, a fost rănit sau ucis aseară.
Maher al-Assad, 50, este unul dintre cei mai apropiați consilieri ai președintelui sirian, care a reprimat revoltele împotriva regimului de la începutul „primăverii siriene“ în 2011.
Maher al-Assad a fost ultimul și cel mai iubit fiul lui Hafez al-Assad, căruia a plănuit să-i dea puterea, după moartea fiului cel mare într-un accident de mașină, în 1994. În cele din urmă, fiul mijlociu, Bashar, a devenit succesorul lui Hafez al-Assad.
Mijloacele mass-media arabe au mai informat în 2012 că Maher al-Assad a fost rănit, dar mai târziu a fost publicată o dezmințire.
Citată sâmbătă seara de agenția oficială de știri SANA, o sursă militară siriană „a negat că aeroportul Mazze a fost ținta agresiunii israeliene“. „Exploziile se datorează unui scurt circuit produs la un depozit de muniție din apropierea aeroportului”, a declarat sursa citată de Sana. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Surse arabe: În urma presupusului atac israelian asupra aerodromului militar sirian Al-Mazza, generalul Maher Al-Assad, fratele dictatorului sirian Assad, a fost ucis sau rănit grav!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*