Siria: Explozii puternice la o bază militară în apropiere de Damasc

 

Explozii violente au zguduit în noaptea de sâmbătă un aeroport militar al regimului sirian în apropiere de capitala Damasc, un ONG evocând un „probabil tir de rachete israeliene“, în timp ce mass-media de stat se referă la un incident tehnic într-un depozit de muniții.
Aeroportul militar Mazze situat într-o suburbie la vest de Damasc, a fost ținta unui „posibil tir de rachete israeliene care au lovit un depozit de muniție, provocând explozii succesive violente“, a asigurat directorul Observatorului sirian pentru drepturile omului (OSDH), Rami Abdel Rahmane.
Acest aeroport, adăpostește serviciul de informații al forțelor aeriene și începând din 2017 regimul sirian a acuzat vecinul său israelian de bombardarea bazei militaire.
Citată sâmbătă seara de agenția oficială de știri SANA, o sursă militară siriană „a negat că aeroportul Mazze a fost ținta agresiunii israeliene“. „Exploziile se datorează exploziei unui depozit de muniție din apropierea aeroportului, din cauza unui scurt circuit ”, a declarat sursa citată de Sana, care publică, de asemenea, fotografii care prezintă un halou impresionant de lumină în timpul nopții. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Siria: Explozii puternice la o bază militară în apropiere de Damasc"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*