Netanyahu lui Putin: “Vom împiedica orice tentativă de intrare pe teritoriul nostru”

 

Primul ministru israelian Beniamin Netanyahu a declarat miercuri, în cadrul întrevederii cu președintele rus Vladimir Putin, că Israelul va continua să împiedice orice încercare de pătrundere în spațiul său aerian și terrestru.
Această declarație a venit după ce armata israeliană a anunțat mai devreme în cursul zilei de miercuri că a interceptat o dronă din Siria, mulțumită sistemului de apărare antirachetă, care a declanșat o alertă pe Podișul Golans.
“Fiecare vizită reprezintă o oportunitate pentru noi să colaborăm pentru a încerca să stabilizăm situația din regiunea noastră și să creștem securitatea și stabilitatea”, a declarat premierul israelian.

„Este clar că ne concentrăm asupra Siriei și Iranului. Poziția noastră este că Iranul ar trebui să părăsească Siria, acest lucru nu este ceva nou pentru tine“, a reamintit Netanyahu.
La rândul său, Vladimir Putin, a subliniat relațiile bilaterale dintre cele două țări care se dezvoltă „pozitiv“. „Acest lucru este valabil nu numai pentru interacțiunea noastră economică, ci și pentru interacțiunea noastră politică. Relații bune se dezvoltă de asemenea, între departamentele noastre de apărare și același lucru se aplică în domeniul cultural și umanitar”, a declarat liderul rus.
În ultimii doi ani, Netanyahu și Putin s-au întâlnit în mod regulat și au discutat despre probleme bilaterale și regionale, pentru a evita conflictele dintre forțele aeriene israeliene și ruse în Siria. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Netanyahu lui Putin: “Vom împiedica orice tentativă de intrare pe teritoriul nostru”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*