Jihadul Islamic declară război Israelului: “Alți martiri sunt pe cale să înfrângă ocupația”

 

În urma deciziei israeliene de a închide punctul de trecere Kerem Shalom între Fâșia Gaza și Israel, după săptămâni de atacuri inaccesibile ale Hamas, însoțite de incendiere a sute de hectare din sudul Israelului, Jihadul Islamic a declarat că decizia consolidează ”ocupația israeliană și agravează suferințele pe care poporului palestinian le suportă de peste 11 ani. Această decizie este pentru noi o declarație de război și rezistența (teroriștii palestinieni) îi va putea răspunde”.
„Anii de ocupație suferiți de poporul palestinian din Fâșia Gaza, nu le vor rupe drepturile și rezistența iar politicile anti-teroriste ale guvernului israelian nu-și vor atinge obiectivele, deoarece poporul palestinian continua să lupte neâncetat pentru a-și restabili drepturile chiar și în schimbul unor mijloace limitate. Această decizie nu va destabiliza încrederea și rezistența poporului palestinian”.
Mișcarea teroristă a subliniat că “nu va renunța la responsabilitatea de a apăra drepturile poporului său și de a răspunde tuturor acestor politici agresive”, afirmând că organizația Jihadului Islamic acționează în coordonare cu forțele și facțiunile pentru a evalua toate evoluțiile posibile, inclusiv un nou război”.
Comisiile de rezistență au declarat într-un comunicat de presă că închiderea punctului de trecere Shalom Kerem, calificată drept ”o decizie agresivă”, va conduce la atacuri pe teren, iar Israelul va suporta toate consecințele deciziilor sale. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Jihadul Islamic declară război Israelului: “Alți martiri sunt pe cale să înfrângă ocupația”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*