Rachete, zmee, revolte, confruntări, infiltrări: Israelul este foarte aproape de o operațiune militară pe scară largă în Fâșia Gaza

 

Potrivit presei israeliene, Departamentul apărării optează tot mai mult pentru o operațiune pe scară largă în Fâșia Gaza pentru a pune capăt diferitelor provocări organizate de mișcarea teroristă Hamas. În orele următoare, comisia de securitate ar trebui să decidă dacă va trebui să efectueze sau nu o astfel de operațiune.
Conform rapoartelor mass-media, este puțin probabil ca conducerea Hamas să înțeleagă cât de aproape este Israelul de a lansa o operațiune pe scară largă în Gaza.
În acest moment, armata israeliană și-a finalizat pregătirile pentru o ofensivă militară globală, care a fost deja prezentată eșalonului politic în întâlniri și discuții intense în ultimele zile, dar opțiunea eliminărilor punctate a fost ridicată din nou.
O desfășurare pe scară largă a sistemului Domul de Fier a fost deja finalizată în sud, iar acum apărare așteaptă decizia eșalonului politic.
Atacurile cu rachete asupra țării au devenit practic cotidiene, zmeele au distrus zone imense de terenuri agricole și rezervații naturale, revoltele de-a lungul frontierei cu Fâșia Gaza au condus din nou la critici din partea comunității internaționale, infiltrațiile din Gaza au devenit aproape cotidiene, astfel încât este timpul ca forțele de apărare să pună capăt acestei situații.
Cetățenii israelieni doresc o reactie dură si este probabil ca guvernul să acorde lumină verde comandamentului armatei pentru a lansa o astfel de operațiune. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

1 Comment on "Rachete, zmee, revolte, confruntări, infiltrări: Israelul este foarte aproape de o operațiune militară pe scară largă în Fâșia Gaza"

  1. Mike Farkaș | 06/23/2018 at 1:17 am | Reply

    Cred că răbdarea de care a dat dovadă până acum, Israelul a ajuns la capăt.
    Este momentul să intre peste ei și să le dea o ripostă de anvergură.
    Cu asemenea sălbatici, altă metodă nu există.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*