Lucrătorii consulatului israelian din New York au primit directive neobișnuite ca urmare a unei manifestații pro-palestiniene

 

Consulatul israelian de la New York a primit directive neobișnuite de securitate înaintea unei demonstrații pro-palestiniene care urmează a avea loc vineri după-amiază. Potrivit surselor de securitate, este de așteptat ca aproximativ 1.500 de demonstranți să participe la manifestație, iar forțele speciale de poliție se pregătesc să asigure paza acțiunii. Angajații Consulatului, unde se afla de asemenea și delegația israeliană la ONU precum și alte reprezentanțe, au fost instruiți să părăsească consulatul cu o jumătate de oră înaintea demonstrației. Ei au fost informați de asemenea că „NYPD (poliția new-yorkeză) nu va aproba ieșirea angajaților în paralel cu manifestația care va avea loc în fața misiunii”. (Anima News)

Be the first to comment on "Lucrătorii consulatului israelian din New York au primit directive neobișnuite ca urmare a unei manifestații pro-palestiniene"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*