Tragedie în Israel: Poliția a confirmat uciderea unei fetițe (14 luni) de educatoarea unei grădinițe din orașul Petah Tikva

 

Poliția israeliană a investigat cazul morții ciudate a unei fetițe de 14 luni, Yasmine Vinta (foto), într-o grădiniță din orașul israelian Petah Tikva, luna trecută pe 16 mai.
Ancheta poliției a condus la concluzia că micuța Yasmine a fost ucisă de o educatoare, deși la începutul anchetei negăsindu-se semne de violență asupra corpului, autoritățile medicale au dedus că nu există nici o suspiciune de infracțiune.

Cu toate acestea, în timpul examinării circumstanțelor incidentului, echipa de investigare a început să colecteze dovezi de la personalul grădiniței, autoritățile medicale și părinții copilului, de origine moldovenească.

În timpul căutării, poliția a descoperit o cameră digitală despre care personalul grădiniței a crezut că nu funcționează.
Cercetătorii au vizionat înregistrarea de pe respectiva cameră și au descoperit că uciderea copilului a fost filmată în întregime.

Două educatoare angajate ale grădiniței și directorul instituției au fost arestați pentru interogatoriu.

În înregistrarea video, asistenta maternală este văzut trăgând copilul de o mână în timp ce îl ridică în aer și-l aruncâ pe o saltea pe podea.

Apoi, asistenta ia o pătură cu care o acoperă complet pe fetiță, după care se culcă pe ea, folosindu pe copilașul drept pernă, în timp ce se uită la smartphone!

La un moment dat copilul a început să se miște, moment în care educatoarea a acoperit din nou fetița și s-a așezat pe ea până când micuța a încetat să se miște.

“Vreau să merg la tribunal să mă uit în ochii educatoarei și să aud de la ea ce a făcut fiicei mele. Am auzit de la anchetatorii de poliție ce au văzut în film, încă aștept să-l văd”, a spus Dorina, mama copilului.
Părinții lui Jasmine au mers în Moldova pentru a-și îngropa fiica și s-au întors în Israel pentru a participa la proces și a urmări videoclipurile de securitate. Potrivit acestora, ei nu au intenția să rămână în Israel după tragedie.

Din materialul de investigare, suspiciunea se bazează pe faptul că intenția educatoarei era de a ucide copilul prin strangulare. După vizionarea videoclipurile de securitate, au fost constatate mai mult de zece cazuri în care asistenta suspectă a fost văzut, împreună cu o altă asistentă, apelând la forță în contactul cu copii.
Cea de a doua asistentă și managerul grădiniții au fost eliberați în condiții restrictive. În ceea ce privește asistenta suspectă, dovezile de crimă fiind stabilite împotriva ei, a fost adusă astăzi, miercuri, în fața judecătorului care i-a prelungi detenția timp de 5 zile și a permis publicarea informațiilor. (Anima News)

 

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Tragedie în Israel: Poliția a confirmat uciderea unei fetițe (14 luni) de educatoarea unei grădinițe din orașul Petah Tikva"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*