Netanyahu reacționează la anularea meciului de fotbal cu Argentina: “Dezamăgitor și regretabil. Este firesc să aibă loc în Ierusalim”

 

Într-un briefing de presă, primul ministru israelian Benjamin Netanyahu a reacționat miercuri seara la știrea privind anularea meciului de fotbal cu echipa națională a Argentinei, spunând că decizia echipei naționale a Argentinei este dezamăgitoare și regretabilă. “Am auzit aseară, am vorbit cu președintele Argentinei, Macri, și l-am întrebat dacă ar putea interveni. După puțin timp el mi-a spus că a încercat, dar nu are nicio posibilitate de a influența o asemenea decizie. Reghev a vrut să mute meciul la Ierusalim, este o cerere naturală de a muta jocul în Ierusalim. Din păcate, ei s-au retras. Sper că acest lucru nu va afecta alte domenii. Trebuie să ne pregătim pentru posibilitatea ca tot felul de presiuni să fie exercitate”. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Netanyahu reacționează la anularea meciului de fotbal cu Argentina: “Dezamăgitor și regretabil. Este firesc să aibă loc în Ierusalim”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*