Londra: Puternic incendiu pe acoperișul hotelului de lux ”Mandarin Oriental”, recent renovat (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit cu puțin timp în urmă pe acoperișul prestigiosului hotel ”Mandarin Oriental”, recent renovat, situat în zona Knightsbridge din centrul capitalei britanice. Douăzeci de mașini specializate și 120 de pompieri au fost trimiși la fața locului. Poliția a declarat că hotelul a fost evacuat și nu este încă clar dacă sunt victime.
Knightsbridge a fost închis între Sloane Street și Grosvenor Place, iar un număr de clădiri din apropiere, inclusiv magazinul Harvey Nichols, au fost, de asemenea, evacuate.

Pacienții și personalul au fost evacuați de la o clinică cosmetică de lângă hotel, potrivit dr. Terry Loong, care a spus că Brigada de pompieri din Londra le-a ordonat să părăsească sediul.

În cursul serii de astăzi, miercuri, prințesa Anne urma să participe în incinta hotelului la o cină de aniversare a 50 de ani a ”Blues & Royals Club”.
Hotelul ”Mandarin Oriental” a fost folosit anterior de către familia regală, inclusiv pentru un eveniment dedicat familiilor regale britanică și străine, găzduit de regină în ajunul nunții prințului William în 2011. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Londra: Puternic incendiu pe acoperișul hotelului de lux ”Mandarin Oriental”, recent renovat (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*