După internarea urgentă într-un spital din Viena: Celebrul compozitor și interpret israelian Zvika Pik se va întoarce în Israel cu un avion medical (VIDEO)

 

În urmă cu cîteva zile cântărețul și compozitorul Zvika Pik a fost spitalizat într-un spital din Viena, după ce s-a simțit rău în timpul unui zbor de la Londra în Israel, fapt ce a provocat o aterizare de urgență a avionului în capitala austriacă.

Persoane din apropierea lui au informat recent că Pik, în vârstă de 68 de ani, este încă spitalizată și se așteaptă să se întoarcă în Israel cu un zbor medical săptămâna aceasta, cel mai târziu, săptămâna viitoare.
Aceleași surse au mai spus că familia lui Zvika dorește să păstreze intimitatea în tot ceea ce privește starea sa medicală.
Datorită acestei situații speciale, Zvika Pik a anulat participarea la spectacole de Ziua Independenței, la care fusese invitat să participe.
Biroul de PR ”Shir Pinto”, care-l reprezintă pe Pik, nu a confirmat încă zborul și nu dorește să dea mai multe detalii despre starea lui. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "După internarea urgentă într-un spital din Viena: Celebrul compozitor și interpret israelian Zvika Pik se va întoarce în Israel cu un avion medical (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*