În cinstea celei de-a 70-a aniversări a Zilei Independenței Israelului, președintele statului va ghida israelienii pe aplicația Waze!

 

Președintele israelian Reuven Rivlin a înregistrat instrucțiunile vocale care vă vor ghida pe aplicația de geolocalizare Waze, în timpul unei vizite efectuate la sediul din Tel Aviv al companiei israeliene, unde s-a întâlnit cu angajații, cu directorul general Noam Baradin și cu directorul pe Israel, Guy Berkowitz (foto).

În timpul înregistrării, președintele a mărturisit că nu a mai condus de când a fost numit președinte.
Rivlin a spus: “Toate soluțiile tehnologice care ajută cetățenii israelieni să urmeze drumurile frumoase ale țării noastre și să descopere noi locuri atractive, mă fac fericit. Cele mai interesante proiecte pentru mine sunt cele care arată că inovația israeliană este revoluționară, chiar dacă țara noastră este foarte mică”.
Guy Berkowitz a spus: “Sunt mândru că Waze este soluția preferată pentru mai mult de 100 de milioane de utilizatori din întreaga lume pentru a evita blocajele de trafic și a ajunge la destinație.
Suntem foarte încântați să-l primim pe președinte pentru a sărbători Ziua Independenței cu toți israelienii. Vom continua să muncim din greu pentru dvs. și Happy Yom Hatzmaut”.
Pentru a primi instrucțiunile Waze cu vocea președintelui Rivlin în timpul Zilei Independenței și în următoarele zile, trebuie doar să intrați în aplicație – Instrucțiuni vocale – ebraică și să selectați vocea “Președintele onorabil”.
Și dacă preferați, puteți chiar să înregistrați instrucțiuni vocale cu vocea voastră. În meniul de selectare a vocii, alegeți Voice Recorder, urmați instrucțiunile și navigați în siguranță.
De asemenea, vă puteți împărtăși vocea cu prietenii și familia dvs. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "În cinstea celei de-a 70-a aniversări a Zilei Independenței Israelului, președintele statului va ghida israelienii pe aplicația Waze!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*