Trump l-a felicitat pe Putin pentru victoria în alegeri

 

Președintele american Donald Trump l-a felicitat astăzi (marți) pe președintele rus Vladimir Putin pentru realegerea sa la conducerea Rusiei, conform unui comunicat dat publicității de Kremlin.

În același comunicat, se afirmă că această convorbirea telefonică a avut loc la cererea Statelor Unite, iar cei doi lideri au discutat despre situația din Siria și Ucraina și au subliniat importanța cooperării dintre cele două țări.
Înaintea discuției telefonice dintre cei doi lideri, ministrul adjunct de Externe al Rusiei, Serghei Rybakov, a declarat că Moscova speră că victoria lui Putin în alegeri va contribui la îmbunătățirea relațiilor cu Washingtonul.
La rândul său, președintele Trump a confirmat convorbirea telefonică și faptul că l-a felicitat pe liderul rus. În plus, președintele american a adăugat că este posibil să se întâlnească cu Putin ”în viitorul nu prea îndepărtat”, pentru a discuta, din nou, în afară de Siria și Ucraina, și despre cursa înarmărilor din Coreea de Nord. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Trump l-a felicitat pe Putin pentru victoria în alegeri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*