Scotland Yard anchetează ajutorul financiar acordat de Marea Britanie teroriștilor palestinieni (VIDEO)

 

Celebrul corp de poliție teritorial din Londra a fost însărcinat să investigheze dacă Departamentul pentru Dezvoltare Internațională (DFID) și doi miniștri au încălcat legislația privind terorismul acordând un ajutor financiar care, prin intermediul Autorității Palestiniene a fost plătit sub formă de ”salarii” teroriștilor condamnați și încarcerați.
O plângere adresată direct șefului Poliției Metropolitane, Cressida Dick, a remarcat că ajutorul internațional pentru Autoritatea Palestiniană a fost folosit pentru a plăti „salarii“ teroriștilor închiși, cu încălcarea Legii terorismului 2000.
Când președintele Trump s-a întâlnit cu președintele palestinian Mahmud Abbas, el i-a cerut acestuia să oprească recompensarea teroriștilor, închiși sau morți și familiilor lor cu un salariu pe viață. Acesta din urmă a refuzat viguros, iar acest lucru nu a fost niciodată indicat în presă.
Plângerea lui Ken Miller, depusă în numele grupului pro-israelian ”Israel Britain Alliance”, este rezultatul preocupările ridicate de Kay Wilson (46 de ani în momentul atacului), o cetățeancă britanică atacată în Israel de arabi, în timp ce prietenul ei, Kristine Luken (44 ani), mai puțin norocos, nu a supraviețuit atacului terorist care a avut loc în 2010.

Descoperirea corpului neânsuflețit al lui Kristine Luken (în medalion)

În plângere, Kay Wilson susține că atacatorii ei, Fatafta și Kifah Ghanimat (amândoi condamnați la închisoare pe viață în Israel), primesc mii de lire sterline de la Autoritatea Palestiniană (AP) în timp ce se află în închisoare și că fondurile provin în parte din ajutorul acordat Autorității Palestiniene de către guvernul britanic.

Ken Miller a explicat că ”salariile teroriștilor palestinieni condamnați sunt plătite din fondurile nerestricționate ale Agenției de contabilitate centrală a Trezoriei britanice”.
Reacționând, un purtător de cuvânt al ”DfID” a declarat: ”Nici un ajutor britanic nu este folosit pentru a-i plăti pe prizonierii palestinieni sau familiile lor”.
Aceasta este problema pe care trebuie să o elucideze Scotland Yard. (Anima News)

Urmărește-ne și dă LIKE:
0

Be the first to comment on "Scotland Yard anchetează ajutorul financiar acordat de Marea Britanie teroriștilor palestinieni (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*