COMUNICAT DE PRESĂ: Ziaristul Nando Mario Varga internat de urgență pentru o intervenție chirurgicală. Începând de mâine, Anima News va opri fluxul de știri!

 

Nando Mario Varga, PDG al Agenției de știri online ”Anima News” a fost internat de urgență azi noapte la spitalul ”Ihilov” din Tel Aviv.

Pe parcursul nopții de marți spre miercuri și în cursul zilei de astăzi, cunoscutul ziarist a fost supus la o serie de analize, în urma cărora s-a decis ca mâine, joi, să fie supus unei intervenții chirurgicale pe cord – mini-toracotomie (o incizie minimă de aprox. 5 cm în partea stângă a toracelui) – fără tăierea sternului și fără oprirea inimii.
Scopul intervenției este înlocuirea stent-ului care i-a fost introdus ziaristului, după ușorul atac de cord suferit în urmă cu doi ani.
În ultima lună, în pofida medicației pe care o urma de la incidentul cardiac, starea de sănătate a ziaristului se deteriorase, deplasările, chiar pe scurte distanțe, fiind dificile. Această situație, inclusiv alte semnale clinice i-au alarmat pe medici, care, după ultimul control cardiac care a avut loc marți seara, au decis internarea sa imediată și intervenția chirurgicală.
La ora publicării acestui comunicat, Nando Mario Varga este internat la secția de interne a spitalului Ihilov din Tel Aviv, se simte bine fiind sub tratament și supraveghere medicală. Și bineânțeles, continuă să scrie știri. Alături de el se află fiul său, prieteni apropiați și colegi.
În cursul dimineții de mâine, joi, el va fi transferat la secția de cardiologie a spitalului Ihilov, unde va fi supus inițial unei cateterizări, după care va urma mini-toracotomia.
După toate probabilitățile, începând de mâine, joi, 08.02.2018, fluxul de știri al Agenției Anima News va fi oprit pe o perioadă nedeterminată.
Ne rugăm pentru sănătatea directorului, colegului și prietenului nostru, ziaristul Nando Mario Varga, care nu a încetat niciodată, indiferent de natura problemelor cu care se confrunta, să ofere cele mai corecte știri, informații, comentarii și reportaje, marca ”Anima News”.
Vom reveni cu amănunte.

Yoni Walter, purtător de cuvânt ”Anima News”

6 Comments on "COMUNICAT DE PRESĂ: Ziaristul Nando Mario Varga internat de urgență pentru o intervenție chirurgicală. Începând de mâine, Anima News va opri fluxul de știri!"

 1. Evita Stiru | 02/07/2018 at 4:16 pm | Reply

  Fii tare Nando!Totul va fi bine.Multa sanate si grabnica revenire la ce iti place cel mai mult:jurnalistica

 2. insanatosire grabnica!

 3. Lucian-Zeev Herscovici | 02/07/2018 at 5:21 pm | Reply

  Insanatosire grabnica, multa sanatate.

 4. Avraham Dolfi Perl | 02/07/2018 at 10:09 pm | Reply

  Îți doresc din toată inima REUȘITĂ, însănătoșire grabnică și spor la treabă în continuare.

 5. gabriela visan | 02/08/2018 at 8:28 am | Reply

  multa sanatate draga nando. din Romania, Braila fosta ta colega de la Liceul Nicolae Iorga , Gabriela Marin . ma rog pentru tine . si eu am doua stent uri . vei fi bine ai sa vezi. atat de dedicat muncii ca ai uitat de sanatate dragul meu . mai gandeste te si la tine .

Leave a comment

Your email address will not be published.


*