Cisiordania: Agent de pază israelian rănit într-un atac prin înjunghiere. Teroristul a fost lichidat!

 

Hamza Yusuf Naaman, un adolescent palestinian în vârstă de 17 ani, din satul arab Halhul (Cisiordania), a ajuns miercuri lângă intrarea așezării evreiești Carmei Tzur, din zona Hebron. Înarmat cu un cuțit, el a deschis ușa postului de pază de la intrarea în localitate și l-a înjunghiat în zona mâinii pe un gardian, rănindu-l ușor, Un alt gardian, aflat la fața locului, l-a lichidat pe terorist.

                                                  Postul de pază în care a avut loc atacul

Potrivit armatei israeliene, gardianul rănit este Boris Balabrova, un rezident din Karmei Tzur, în vârstă de 36 de ani, care a început să lucreze ca un agent de pază în această așezare localitate în urmă cu două săptămâni. El a fost transportat, pe deplin conștient, la spitalul Hadassa Ein Kerem din Ierusalim.

                                                                                 Boris Balabrova

Prof. dr. Rami Moshayov, directorul departamentului de chirurgie ortopedică la spital, a declarat: „Agentul de securitate a venit la noi după ce a încercat să-l respingă pe teroriste cu experiența lui în Krav Maga (tehnică de luptă). El este rănit la mână, locul în care a fost înjunghiat de către terorist. Este conștient și sunt optimist cu privire la rana lui”.
Teroristul a sosit la locul atacului cu o mașină, iar armata israeliană face cercetări.

Fotografia lui Hamza Yusuf Naaman a fost publicată în mass-media arabe, el find prezentat drept un erou. (Anima News)

                                         Hamza Yusuf Naaman, teroristul lichidat

Be the first to comment on "Cisiordania: Agent de pază israelian rănit într-un atac prin înjunghiere. Teroristul a fost lichidat!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*