Israel: ZGUDUITOR!!! Elev în vârstă de 13 ani, nou venit din România, bătut crunt de 30 de colegi israelieni din cauza accentului său (VIDEO)

 

”N” în vârstă de numai 13 ani și jumătate, este în clasa a șaptea, și este nou venit din România. La școala unde învață, locul unde ar trebui să fie protejat, a fost victima unei acțiuni dure, de neimaginat.

Luni, el a fost externat din spital, la sfârșitul unei spitalizări de patru zile, după ce a fost bătut crunt.
În ziua în care s-a petrecut drama, ”N” se afla cu prietenii la chioșcul școlii, când un elev dintr-o clasă mai mare, s-a apropiat de el, i-a pus piedică și i-a strigat: ”Nu te uita la mine”. ”N” a încerca să-l respingă și i-a răspuns și, drept reacție, atacatorul a început să râdă de accentul său românesc.
Mai târziu, pe terenul de sport al școlii, aproximativ 30 de elevi l-au atacat pe ”N” și l-au bătut.
„El mi-a spus: Mamă, după al cincilea pumn nu am mai simțit nimic. Înainte de a leșina l-am chemat pe profesorul de sport“, povestește mama lui cu durere. „În cursul nopții, când am verificat dacă este în viață, m-am întrebat de ce-mi trimit copilul la școală și el se întoarce acasă în această situație?“.
Elevii spun că profesorul de sport a văzut totul. ”N” a strigă la el să-l ajute, dar el a plecat.
‘Toată lumea a venit să mă bată, 30 de copii, elevi la școală cu mine, mi-au lovit capul, picioarele, în timp ce eu eram căzut. Mă doare, mă doare foarte tare”, povestește cu greu ”N”.
“Când doarme, plâng. Noaptea nu mă vede și atunci pot să plâng”, spune mama lui ”N”. “Ne așteptăm la zile grele. Era în spital și a venit să-l viziteze o fată, dar el s-a acoperit cu o pătură fiindu-i frică că-l va bate”.
După patru zile petrecute în spitalul Laniado, ”N” s-a întors acasă, unde va rămâne o bună perioadă de timp. Îl așteptă un lung proces de reabilitare fizică, dar mai ales de reabilitare psihică. (Anima News)

2 Comments on "Israel: ZGUDUITOR!!! Elev în vârstă de 13 ani, nou venit din România, bătut crunt de 30 de colegi israelieni din cauza accentului său (VIDEO)"

  1. nu trebuie iertare profesorul.elevii.scoala.ministerul invatamantului..sa plateasca sa raspunda penal cei vinovati

  2. Marilynn Walthall | 04/25/2018 at 6:44 am | Reply

    Good day Israel: ZGUDUITOR!!! Elev în vârstă de 13 ani, nou venit din România, bătut crunt de 30 de colegi israelieni din cauza accentului său (VIDEO) – ANIMA NEWS

    Money Robot Submitter is the most powerful SEO automation tool.
    Designed to publishing your content and backlinks to thousands of websites.
    Read More: http://bit.ly/Money_Robot_SEO

Leave a comment

Your email address will not be published.


*