Cisiordania: Un israelian a murit din cauza rănilor, după ce a fost înjunghiat de un terorist arab (VIDEO)

Un israelian în vârstă de 29 de ani a murit luni după amiază, după ce a fost înjunghiat de un terorist arab israelian, în așezarea evreiască Ariel din Cisiordania.
În imaginile surprinse de camerele de supraveghere și publicate pe internet se observă momentul în care teroristul se apropie de victima sa, care se afla într-o stație de autobuz în apropierea așezării Ariel.
El îl înjunghie pe tânăr în partea superioară a corpului, după care își continuă drumul.
Conform unui comunicat al armatei, un soldat israelian aflat la fața locului l-a urmărit pe terorist cu mașina la volanul căreia se afla, l-a lovit, dar acesta a reușit să fugă.
Conform primelor date ale anchetei, teroristul este un arab israelian, în vârstă de 19 ani, locuitor al localității Jaffa (Iafo).

Teroristul

Rănit grav, israelianul a fost transportat imediat la spitalul Beilinson din Petah Tikva, unde, din păcate, a decedat la scurt timp din cauza rănii.

Numele său este Itamar Ben-Gal, tată a patru copii, locuitor al așezării evreiești Har Bracha, în apropiere de Șhem, în partea de nord a Cisiordaniei.
„Îl vom aduce în fața justiției“, a asigurat luni după amiază primul ministru Beniamin Netanyahu, la începutul unei reuniuni a partidului de guvernământ Likud.
Ben-Gal este al doilea israelian ucis în mai puțin de o lună în zonă, după rabinul Raziel Shevah, împușcat mortal la 9 ianuarie, în timp ce se afla la volanul mașinii sale, în apropierea așezării Havat Gilad.
Funeraliile lui Itamar Ben-Gal vor avea loc astăzi, marți, la ora 10.00, în așezarea evreiască Ariel. (Anima News)

Be the first to comment on "Cisiordania: Un israelian a murit din cauza rănilor, după ce a fost înjunghiat de un terorist arab (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*